stoom-douche

spa AquaSense Sapphire op stoomdouche overzichtVitalles Elite chair op stoomdouche informatiezonweetje op stoomdouche informatie Xenia douche en bad met jets, bubbels en LED op stoomdouche informatieinfrarood sauna 3 persoons a-symmetrisch op stoomdouche informatieSpa mammoth op stoomdouche informatieMassagestoel Amazing op stoomdouche informatiehappy op stoomdouche informatiebad met whirlpool op stoomdouche informatieinfrarood sauna voor tuin op stoomdouche informatieverpakking op stoomdouche informatieStoomdouche Dark Rose op stoomdouche informatieinfrarood sauna trendy op stoomdouche informatieinfrarood sauna fineer op stoomdouche informatieLuxe stoomdouche met whirlpool op stoomdouche informatiezonweetje op stoomdouche informatieinfrarood sauna 2 venster XXL op stoomdouche informatie Bezoek onze showroom aan de Hoogkoorpassage 8      5831 DN      te Boxmeer.----------Openingstijden:     woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.---------- Voor advies en koop.----------- andere tijden op afspraak mogelijk--------

 

 

 

Douche, stoomdouche, bad, bad met stoomcabine en bad met douche van AquaSense® wellness

Wij beschikken binnen ons assortiment over douches, stoomdouches, volwaardige douche met stoomcabine, met bad of bubbelbad en in onderlinge combinaties.
Uitgekiende modellen, smaakvol, soms een tikkeltje trendy maar vooral een goed product met een fantastische scherp geprijsde kwaliteit.
Op onze site vindt u belangrijke informatie, veel wetenswaardigheden en een variatie van verschillende modellen.

Wij kunnen u nu dan ook meerdere akties aanbieden

Belangrijke wetenswaardigheden stoomdouche - volg onderstaande linken -

De badkamer techniek en onderdelen detail informatie. Water en stroomaansluiting, waterafvoer.
Badkamer en gezondheid Kwaliteit voordelen AquaSense..
Verschillen in watermassage. Stoombad en de voordelen
Toen en nu. Maten en aansluitschema's,
Hoe kan ik een bestelling plaatsen.

Stoomdouche met badbadStoomdoucheStoomdouche

Door hier te klikken gaat u naar een overzicht met details en informatie van de betreffende afbeelding stoomdouche, bad en douche.

bad met douchedoucheDoucheStoomdouche

Door op bovenstaande afbeeldingen te klikken krijgt de betreffende afbeelding in vergrote weergave.
Door hier te klikken gaat u naar een overzicht met details en informatie van de betreffende afbeelding stoomdouche, bad en douche.
Van de afgebeelde AquaSense Wellness stoomdouches heeft iedere douche extra mogelijkheden t.o.v. van andere leveranciers. De afgebeelde 6 aktie modellen douches omvatten dan ook alle mogelijkheden op gebied van de "moderne douche".
Alle modellen stoomdouches zijn een combinatie van verschillende mogelijkheden en maten. De stoomdouches zijn in tijd en temperatuur regelbaar, de baden hebben uitgebreide mogelijkheden zoals puur jets, bruisende jets en seperate bubbels voor uitsluitend ontspannen.
De 6 aktie modellen stoomdouches zijn elk de top in hun prijsklasse en hebben een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.

Douche, stoomdouche, 6 fantastische akties.

Douche, stoomdouche, bad, bad met stoomdouche en bad met douche van AquaSense® wellness om thuis in comfort te genieten.

Thuis douchen en baden in comfort is intens genieten!"