stoom-douche

spa AquaSense Sapphire op stoomdouche overzichtVitalles Elite chair op stoomdouche informatiezonweetje op stoomdouche informatie Xenia douche en bad met jets, bubbels en LED op stoomdouche informatieinfrarood sauna 3 persoons a-symmetrisch op stoomdouche informatieSpa mammoth op stoomdouche informatieMassagestoel Amazing op stoomdouche informatiehappy op stoomdouche informatiebad met whirlpool op stoomdouche informatieinfrarood sauna voor tuin op stoomdouche informatieverpakking op stoomdouche informatieStoomdouche Dark Rose op stoomdouche informatieinfrarood sauna trendy op stoomdouche informatieinfrarood sauna fineer op stoomdouche informatieLuxe stoomdouche met whirlpool op stoomdouche informatiezonweetje op stoomdouche informatieinfrarood sauna 2 venster XXL op stoomdouche informatie Bezoek onze showroom aan de Hoogkoorpassage 8      5831 DN      te Boxmeer.----------Openingstijden:     woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.---------- Voor advies en koop.----------- andere tijden op afspraak mogelijk--------

 

 

 

De badkamer en gezondheid

Is meer dan alleen reinigen. De moderne badkamer is een wellness ruimte waar u zich heerlijk opfrist en tegelijkertijd u gezondheid bevorderd. Baden is genieten.
De mogelijkheden zijn erg ruim. De AdventureSense DHE is een topklasse product met vele mogelijkheden, niet alleen baden, stomen of douche, ook radio TV en zelfs DVD behoren tot de mogelijkheden. een frisse douche, een tropische regendouche, een massage van jets, een hydrostatische masssage van jets in het bad, ontspannende bubbles door gebruik van enkele lucht.
Een stoombad waarbij u heerlijke geuren, therapeurische geuren kunt gebruiken. Bezoek de showroom van Stoom-douche en u zult zien dat de douche stoomdouches en bad in werkelijkheid beter ogen dan op de foto's.

Luchtwegen en het stoombad

Het stoombad geeft verlichting op vele klachten aan de luchtwegen. Door warmte op de ademshalingspieren gaat het ademen gemakkelijker, de ademhalingsspieren ontspannen en veroorzaken daardoor minder aanvallen, kramp van de ademhalingsspieren. Vochtige lucht van een stoombad is veel energierijker als droge lucht en geeft daarom een beter resultaat en dat bij veel lagere aangename temperaturen.
COPD en astma patiënten ervaren het stoombad als een verlichting. Voor COPD en astma patiënten zijn geuren meestal onaangenaam.
Chronische verstoppingen in neus, kaak en voorhoofdholten worden gereinigd. Indien u een geur als eucaluptus toevoegd is er een goede werking tegen verkoudheid en herhaling van verstoppingen. eucalyptus dood de bacterien welke verkoudheid veroorzaken in de neusholten.

Watermassage

Vele mogelijkheden van massage zijn in bad en douche mogelijk. In bad kunt u genieten van rustgevende bubbels. Waterjets voor voeten en rug massage, jets masseren en stimuleren uw bloedsomloop. Badjets zijn in sterkte regelbaar door er meer of mindere lucht aan toe te voegen. Bodyjets door de watertoevoer te regelen.
Zo kunt u in de AdventureSense DHE tegelijkertijd bubbelen, jetten, regendouche of bodyjetten en de waterval gebruiken  maar ook diverse willekeurige combinatie's gebruiken. Helemaal uniek is dat u ook nog eens erbij kunt stomen. Stomen op lage temperatuur bv. 40 graden is heerlijk terwijl u in bad bubbelt ondertussen genieten van uw favoriete muziek al of niet met een aangenaam geurtje in bad of aroma dispenser.

Dagelijkse douche en wellnessoase.

Zonder morsen als dagelijkse douche te gebruiken met waterbesparende handdouche op glijstang. Snel en grondig uw haren wassen met de regendouche. De regendouche voegt veel lucht toe om een vol douche "gevoel" te geven en weinig water te verbruiken.
Maar ook een wellness welke u kunt gebruiken als het even niet meezit of naar een dag hardwerken. Open u luchtwegen met een stoombad, verzacht en reinig u huid intens door het stoombad. Een stoombad reinigt van binnenuit, geen enkel badproduct kan beter reinigen.

Reinigende werking

Een stoombad werd in de oudheid vooral gebruikt om de huid te reinigen, hoe warmer lucht is hoe meer waterdamp deze kan bevatten. De waterdamp maakt de lucht veel energierijker dan droge lucht. Uw lichaam zal verkoeling zoeken door de poriën te openen. Na enige tijd zult u gaan zweten, het zweet neemt vuil uit de poriën mee naar bovenkant van de huid. Deze diepte,  reinigende werking is veel hoger dan bij douchen met zepen of lotions. Na het stoombad dient u altijd na te spoelen voor een goede hygiene om de verontreinigheden welke vanuit de poriën gekomen zijn af te spoelen.

Ontmoetingsplaats en heilzaam

In de oudheid was naast de reinigende werking de ontspannende werking en het sociale gebeuren tijdens een stoombad een belangrijke reden voor het hygiënisch baden. Heilzame eigenschappen werden er tegelijkertijd aan toegekend. De werking op de luchtwegen is nog steeds een van de belangrijkse reden voor het gebruik van een stoombad. genezing van reuma werdt ook aan het stoombad toegewezen. Inmiddels is bekend dat reumatische aandoeningen niet verminderen maar door het stoombad een sterke verlichting hieraan gegeven wordt.

Schoonheidsidealen

Dat het stoombad bijdraagt aan een mooiere huid was vroeger ook bekend. Door de warme, vochtige lucht zal het transpiratie systeem van de mens niet zijn normale afkoelende werking hebben, de reactie van het lichaam daarop is de huidsdoorbloedig aanzienlijk vergroten en dit geeft een goed doorbloeden gezonde huid en een mooie tint aan de huid. De huid wordt er soepel en elastisch van en krijgt meer zuurstof toegevoerd.

De badkamer techniek en onderdelen detail informatie. Water en stroomaansluiting, waterafvoer.
Badkamer en gezondheid Kwaliteit voordelen AquaSense..
Verschillen in watermassage. Stoombad en de voordelen
Toen en nu. Maten en aansluitschema's,
Hoe kan ik een bestelling plaatsen.