stoom-douche

spa AquaSense Sapphire op stoomdouche overzichtVitalles Elite chair op stoomdouche informatiezonweetje op stoomdouche informatie Xenia douche en bad met jets, bubbels en LED op stoomdouche informatieinfrarood sauna 3 persoons a-symmetrisch op stoomdouche informatieSpa mammoth op stoomdouche informatieMassagestoel Amazing op stoomdouche informatiehappy op stoomdouche informatiebad met whirlpool op stoomdouche informatieinfrarood sauna voor tuin op stoomdouche informatieverpakking op stoomdouche informatieStoomdouche Dark Rose op stoomdouche informatieinfrarood sauna trendy op stoomdouche informatieinfrarood sauna fineer op stoomdouche informatieLuxe stoomdouche met whirlpool op stoomdouche informatiezonweetje op stoomdouche informatieinfrarood sauna 2 venster XXL op stoomdouche informatie Bezoek onze showroom aan de Hoogkoorpassage 8      5831 DN      te Boxmeer.----------Openingstijden:     woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.---------- Voor advies en koop.----------- andere tijden op afspraak mogelijk--------

 

 

 

Douche, stoomdouche, bad, bad met stoomcabine en bad met douche van AquaSense® 

Alles wat te maken heeft met ontspanning, genot en een goed gevoel wint sterk aan populariteit. De belangstelling voor ontspanning in en om het eigen huis is bijzonder groot. Genieten in een badkamer die sfeer en uitstraling creëert, schoonheid maar ook duurzaamheid is daarbij van belang. Een badkamer met stijl passend bij de woning en bewoners.
Wellness in uw badkamer is een beleving van ontspanning en genot.
AquaSense® douches zijn betrouwbaar en duurzaam ontworpen. Vernuftige technieken worden toegepast na duurzame testen. Speciale aandacht is besteed aan design en functionaliteit. Onderhoud is tot een minimum beperk bij normaal gebruik.

Onderstaand vindt u een voorselectie van populaire en doelmatige douches met of zonder volwaardige stoomcabine, bad met bubbels, LED verlichting en waterjets. U kunt direct design en aanschafprijs zien. Onder de foto's worden algemene onderwerpen behandeld.
Door op de foto te klikken komt u op een pagina met specificaties, details, bestelmogelijkheid en foto's welke tevens te vergroten zijn.

Stoomdouche met bubbelbad. Bad met douche.  Stoomdouche  Bad
AquaSense®
Adventure DHE € 1.895,-
AquaSense® Xenia € 1.145,- AquaSense® Aurelia € 945,- AquaSense® Adventure bad € 945,-
Stoomdouche. Stoomdouche. Douche.  Douche. 
AquaSense® Evanthe € 945,- AquaSense® Dark Rose € 945,- AquaSense® Mastershower E € 695,- AquaSense® Mastershower R € 695,-

Van de afgebeelde stoomdouche heeft iedere douche extra mogelijkheden t.o.v. van andere leveranciers. De afgebeelde zes  modellen omvatten dan ook alle mogelijkheden op gebied van "modern douche".
Alle modellen stoomdouches zijn een combinatie van verschillende mogelijkheden en maten. De stoomdouches zijn in tijd en temperatuur regelbaar, de baden hebben uitgebreide mogelijkheden zoals puur jets, bruisende jets en seperate bubbels voor uitsluitend ontspannen.
De zes modellen zijn elk de top in hun prijsklasse en hebben een ongekende prijs-kwaliteitverhouding.

Thuis douchen en baden in comfort is intens genieten!"

Wellness voor de badkamer.

Technische gegevens         Bestel online

Aanbieding nr: Model AquaSense® Buiten afmetingen Certificering Watt Volt Aansluiting
Stoomdouche met bad1 Adventure DHE Breedte  152
Breedte  152
Hoogte rand  216
Hoogte midden 222
  cm
CE EMC
LVD RoHS
1*3000W
1*1200W
50Hz
AC 230V
12 Volt safety circuit
Warm 1/2"
Koud   1/2"
Afvoer 40 m/m
bad2 Adventure bad
Breedte  152
Breedte  152
Hoogte rand 55
cm
CE EMC
LVD RoHS
1200W
50Hz
AC 230V
12 Volt safety circuit
Warm 1/2"
Koud   1/2"
Afvoer 40 m/m
bad en douche3 Xenia Lengte   170
Diepte      90
Hoogte rand  210
Hoogte midden 212
CE EMC
LVD RoHS
1300W
50Hz
AC 230V 
Warm 1/2"
Koud   1/2"
Afvoer 40 m/m
stoomdouche4 Aurelia Lengte  120
Diepte     90
Hoogte rand  210
Hoogte midden 216
  cm
CE EMC
LVD RoHS
3080W
50Hz
AC 230V
12 Volt safety circuit
Warm 1/2"
Koud   1/2"
Afvoer 40 m/m
Stoomdouche5 Evanthe Breedte    98
Breedte    98
Hoogte rand  205
Hoogte midden 214
  cm
CE EMC
LVD RoHS
3080W
50Hz
AC 230V
12 Volt safety circuit 
Warm 1/2"
Koud   1/2"
Afvoer 40 m/m
Stoomdouche6 Dark Rose Breedte    90
Breedte    90
Hoogte rand  205
Hoogte midden 214
 cm
CE EMC
LVD RoHS
3080W
50Hz
AC 230V
12 Volt safety circuit 
Warm 1/2"
Koud   1/2"
Afvoer 40 m/m
douche7 Mastershower R Breedte    90
Breedte    90
Hoogte rand  212
Hoogte midden 214
  cm
CE EMC
LVD RoHS
80W
50Hz
AC 230V
12 Volt safety circuit 
Warm 1/2"
Koud   1/2"
Afvoer 40 m/m
douche8 Mastershower E Breedte   95
Breedte   95
Hoogte rand  213
Hoogte midden 215
  cm
CE EMC
LVD RoHS
80W
50Hz
AC 230V
12 Volt safety circuit 
Warm 1/2"
Koud   1/2"
Afvoer 40 m/m

Betaling bij levering. Één jaar garantie.
Stoom-douche heeft een eigen service- en bezorgdienst.
Let op : De aanbiedingen zijn jubileum en tijdelijke aanbiedingen.
Alle aanbiedingen via deze site besteld zijn leverbaar en worden tegen de actieprijs geleverd.
Voor alle aanbiedingen geldt  OP = OP

Bovenstaande douches en baden staan in onze showroom opgesteld. Van alle is de techniek en aansluitingen te zien, deze is niet weggebouwd. overtuig u van de kwaliteit. Alle zijn ontworpen voor snelle en eenvoudige montage, kabels zijn gestickerd en waar mogelijk zijn alle overige onderdelen gemonteerd.

De badkamer techniek en onderdelen detail informatie. Water en stroomaansluiting, waterafvoer.
Badkamer en gezondheid Kwaliteit voordelen AquaSense..
Verschillen in watermassage. Stoombad en de voordelen
Toen en nu. Maten en aansluitschema's,
Hoe kan ik een bestelling plaatsen.

AquaSense®

Wordt in samenwerkingsverband met fabrikanten ontwikkeld en door Stoom-douche BV in Europa gedistribueerd.  Na onze lange ervaring hebben wij enkel de topproducten met de beste werking in ons programma gehouden. Het resultaat is een grotere verkoop van deze modellen waardoor wij een veel beter product en inkoop realiseren. Dit vertaald zich naar grotere omzetten welke weer betere inkoop geven enz. Door onze eigen marge ook te verlagen kunnen wij inmiddels acteren met onklopbare prijzen. De kwaliteit is ver boven gemiddeld. Er zijn vele opties standaard in AquaSense® waardoor de uiteindelijke totaalprijs inclusief opties extreem laag is. Alle modellen hebben specifieke design eigenschappen.

De badkamer

Is meer dan alleen reinigen. De moderne badkamer is een wellness ruimte waar u zich heerlijk opfrist en tegelijkertijd u gezondheid bevorderd. Baden is genieten.
AdventureSense DHE is een topklasse product met vele mogelijkheden, niet alleen baden, stomen of douche, ook radio TV en zelfs DVD behoren tot de mogelijkheden. Het design is geheel in evenwicht, wit met grijs/blauw thermisch veiligheidsglas, aluminium omlijsting met sfeerverlichting. Bezoek de showroom van Stoom-douche en u zult zien dat de douche stoomdouche en bad in werkelijke grootte nog beter oogt dan op de foto's.

Water en stroomaansluiting, waterafvoer.

De aansluiting van warm en koud water kan veelal op de bestaande punten, u heeft geen vast punt meer nodig, u kunt dit met de bijgeleverde slangen van 115 cm lengte doen.
De afvoer heeft een uittrekbare 80cm lange flexibele slang om op de bestaande afvoer aan te sluiten. Het verleggen van leidingen en afvoer zal veelal niet nodig zijn, een belangrijke kostenpost minder.
De douche, het bubbelbad, de stoomdouche en de jets zijn alle beveiligd door een aardlekschakelaar welke in de snoer is ingebouwd, u kunt de stekker op een 230Volt stopcontact aansluiten. Wij adviseren de aardlek bereikbaar te houden, deze is hoger beveiligd als de aardlek in uw meterkast en zal sneller reageren.

Kinderen.

Praktisch is het ontwerp voor kinderen. Bij de modellen met afstandbediening kunt u display instellingen van buitenaf bedienen. Heeft u kleine kinderen dan kunt u uw voeten onder het bad plaatsen. Zo kunt u gemakkelijk staan en ook u kinderen optillen. De teruglopende onderkant maakt dit mogelijk en is tevens een belangrijk design punt. Een cabine op een bad zorgt ervoor dat u niet de hele badkamer droog moet maken als er veel plezier is tijdens het baden.
Bubbelen, jetten en warme regendouche zullen ervoor zorgen dat douche een genot wordt en geen strijd. En dat kan ook nog met de radio of lievelings CD erbij.

Watermassage

Vele mogelijkheden van massage zijn in bad en douche mogelijk. In bad kunt u genieten van rustgevende bubbels. Waterjets voor voeten en rug massage, jets masseren en stimuleren u bloedsomloop. Badjets zijn in sterkte regelbaar door er meer of mindere lucht aan toe te voegen. Bodyjets door de watertoevoer te regelen.
Zo kunt u in de AdventureSense DHE tegelijkertijd bubbelen, jetten, regendouche of bodyjetten en de waterval gebruiken  maar ook diverse willekeurige combinatie's gebruiken. Helemaal uniek is dat u ook nog eens erbij kunt stomen. Stomen op lage temperatuur bv. 40 graden is heerlijk terwijl u in bad bubbelt terwijl u van uw favoriete muziek geniet al of niet met een aangenaam geurtje in bad of aroma dispenser.

Lage verbouwingskosten.

Een kleine badkamer is zeker geen belemmering om een ruime douche met bad en stoomcabine te plaatsen. Adventure DHE is zo ruim dat u geen extra ruimte nodig heeft om u af te drogen, dit kan in de cabine zelf. Voordeel is dat er geen waterplassen voor de douchecabine in de badkamer ontstaan en u ook nog eens heerlijk warm staat. Als u de normale doucheruimte met de afdroogplaats samenvoegt neemt dit meer ruimte in beslag als de Adventuresense DHE welke beiden bied maar dan als een grote ruimte.

Dagelijkse douche en wellnessoase.

Zonder morsen als dagelijkse douche te gebruiken met waterbesparende handdouche op glijstang. Snel en grondig uw haren wassen met de regendouche. De regendouche voegt veel lucht toe om een vol douche "gevoel" te geven en weinig water toch het water verbruik te beperken.
Maar ook een wellness welke u kunt gebruiken als het even niet meezit of naar een dag hardwerken. Open u luchtwegen met een stoombad, verzacht en reinig u huid intens en stimuleer de bloedsomloop door het stoombad. Een stoombad reinigt van binnenuit, geen enkel badproduct kan beter reinigen, kort afspoelen na het stoombad is dan ook noodzakelijk voor de hygiene.

 Plaats uw online bestelling

Wij beschikken binnen ons assortiment over een douches, baden, stoomdouches,  whirlpool en combinaties hiervan. Uitgekiende modellen, smaakvol, soms een tikkeltje trendy maar vooral een goed product met een scherp geprijsde kwaliteit.

Wij kunnen u nu dan ook meerdere acties aanbieden

Hoe kan ik een bestelling plaatsen.

 

Belangrijke wetenswaardigheden stoomdouche - volg onderstaande linken -

De badkamer techniek en onderdelen detail informatie. Water en stroomaansluiting, waterafvoer.
Badkamer en gezondheid Kwaliteit voordelen AquaSense..
Verschillen in watermassage. Stoombad en de voordelen
Toen en nu. Maten en aansluitschema's,
Hoe kan ik een bestelling plaatsen.