stoom-douche

spa AquaSense Sapphire op stoomdouche overzichtVitalles Elite chair op stoomdouche informatiezonweetje op stoomdouche informatie Xenia douche en bad met jets, bubbels en LED op stoomdouche informatieinfrarood sauna 3 persoons a-symmetrisch op stoomdouche informatieSpa mammoth op stoomdouche informatieMassagestoel Amazing op stoomdouche informatiehappy op stoomdouche informatiebad met whirlpool op stoomdouche informatieinfrarood sauna voor tuin op stoomdouche informatieverpakking op stoomdouche informatieStoomdouche Dark Rose op stoomdouche informatieinfrarood sauna trendy op stoomdouche informatieinfrarood sauna fineer op stoomdouche informatieLuxe stoomdouche met whirlpool op stoomdouche informatiezonweetje op stoomdouche informatieinfrarood sauna 2 venster XXL op stoomdouche informatie Bezoek onze showroom aan de Hoogkoorpassage 8      5831 DN      te Boxmeer.----------Openingstijden:     woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.---------- Voor advies en koop.----------- andere tijden op afspraak mogelijk--------

 

 

 

De badkamer

Is meer dan alleen reinigen. De moderne badkamer is een wellness ruimte waar u zich heerlijk opfrist en tegelijkertijd u gezondheid bevorderd. Baden is genieten.
AdventureSense DHE is een topklasse product met vele mogelijkheden, zoals bad, douche, stoomcabine of bubbelbad, ook radio TV en zelfs DVD behoren tot de mogelijkheden. Het design is geheel in evenwicht, wit met grijs/blauw thermisch veiligheidsglas, aluminium omlijsting met sfeerverlichting. Bezoek de showroom van Stoom-douche en u zult zien dat de douche stoomdouche en bad in werkelijke grootte nog beter oogt dan op de foto's.

Watermassage

Vele mogelijkheden van massage zijn in bad en douche mogelijk. In bad kunt u genieten van rustgevende bubbels. Waterjets voor voeten en rug massage, jets masseren en stimuleren u bloedsomloop. Badjets zijn in sterkte regelbaar door er meer of mindere lucht aan toe te voegen. Bodyjets door de watertoevoer te regelen.
Zo kunt u in de AdventureSense DHE tegelijkertijd bubbelen, jetten, regendouche of bodyjetten en de waterval gebruiken  maar ook diverse willekeurige combinatie's gebruiken. Helemaal uniek is dat u ook nog eens erbij kunt stomen. Stomen op lage temperatuur bv. 40 graden is heerlijk terwijl u in bad bubbelt terwijl u van uw favoriete muziek geniet al of niet met een aangenaam geurtje in bad of aroma dispenser.

Dagelijkse douche en wellnessoase.

Zonder morsen als dagelijkse douche te gebruiken met waterbesparende handdouche op glijstang. Snel en grondig uw haren wassen met de regendouche. De regendouche voegt veel lucht toe om een vol douche "gevoel" te geven en weinig water te verbruiken.
Maar ook een wellness welke u kunt gebruiken als het even niet meezit of naar een dag hardwerken. Open u luchtwegen met een stoombad, verzacht en reinig u huid intens door het stoombad. Een stoombad reinigt van binnenuit, geen enkel badproduct kan beter reinigen.

De badkamer techniek en onderdelen detail informatie. Water en stroomaansluiting, waterafvoer.
Badkamer en gezondheid Kwaliteit voordelen AquaSense..
Verschillen in watermassage. Stoombad en de voordelen
Toen en nu. Maten en aansluitschema's,
Hoe kan ik een bestelling plaatsen.